Servicii juridice Bucuresti

Litigii – Procese civile

Serviciile noastre se limiteaza la reprezentarea si asistarea persoanelor fizice si persoanelor juridice in litigii/procese civile. Materiile in care avocatii nostri sunt specializati sunt: drept civil, drept comercial, dreptul familiei si drept medical. Desi jurisdictia noastra este Bucuresti, am reprezentat si reprezentam clienti de pe intreg teritoriul Romaniei. Nivelul de complexitate al fiecarei spete este diferit, de la un client la altul, dar avocatii nostri specializati vor rezolva problemele gasind solutiile potrivite pe baza unor strategii juridice adaptate nevoilor fiecarui client.

Servicii - Avocat

Cand lucrati cu ad-avocat, serviciile juridice pe care vi le oferim sunt de neegalat. Ne concentram pe furnizarea de asistenta juridica de calitate, indiferent de problema cu care va confruntati. Serviciile noastre juridice acopera numeroase domenii. Daca aveti nevoie de o echipa profesionista de furnizori de servicii de avocatura, nu va multumiti cu o alternativa scumpa si o casa de avocatura care nu este dispusa sa va reprezinte cu stoicism, ci cu rezerve sau resemnare. Pentru consultanta juridica, va invitam sa contactati Ad-avocat. Construim relatii de lunga durata cu clientii nostri si ramanem o firma de avocatura de incredere si de valoare.

Experienta in solutionarea litigiilor

Casa noastra de avocatura, de tip boutique, are o experienta vasta in solutionarea diverselor litigii, inclusiv, si fara a se limita la:

  • litigii civile
  • drept comercial, cum ar fi inceperea unui business. Demararea unui business este un captivant si noi ne vom asigura ca va veti feri de toate capcanele potentiale.
  • dreptul muncii. Va putem ajuta sa mentineti reputatia afacerii dumneavoastra, atunci cand este tinta unor litigii de munca. Putem sa construim strategia de aparare, pentru a combate eventualele sanctiuni. Dar, in afara de a apara persoanele juridice, putem de asemenea sa reprezentam interesele unor persoane juridice implicate in procese de dreptul muncii.
  • dreptul medical
  • dreptul familial. La bine si la rau, casa noastra de avocatura va poate ajuta sa rezolvati disputele, litigiile si conflictele de interese care apar atunci cand doi soti divorteaza.

Daca nu stiti exact in ce categorie se claseaza problema pe care dumneavoastra o intampinati in acest moment, va invitam sa luati legatura cu noi si consultantii nostri in servicii juridice va vor ghida si va vor arata ce trebuie sa facei in continuare.

Avand in vedere schimbarea modelelor de afaceri, a factorilor geopolitici si a cresterii digitalizarii departamentelor, firmele se confrunta azi cu provocari majore. Mai mult ca niciodata, avocatii interni au nevoie de consiliere juridica noua, ce depaseste furnizarea de servicii de consiliere juridica traditionala. Aceste firme au nevoie de un consilier strategic pozitionat care sa le ajute sa depaseasca noile provocari si sa imbratiseze schimbarile viitorului.

In acest context, va invitam sa ne contactati daca doriti servicii avocat Bucuresti pentru un business, pe termen mediu sau lung.
Daca sunteti persoana fizica, vom fi incantati sa va cunoastem si sa va reprezentam pozitia intr-un proces.

In cabinetul nostru veti gasi un avocat specializat in una din urmatoarele materii:

Intampinati o problema de natura juridica si aveti nevoie de sfatul unui avocat bun?