Avocat Italiana – Bucuresti

Ad avocat pune la dispozitia dumneavoastra un avocat italiana in Bucuresti, atat pentru firme, cat si pentru asociatii sau persoane fizice.

Romania a reprezentat tara in care oportunitatile de afaceri pentru straini au fost multe si variate, un camp in care, fie ca vorbim de persoane fizice sau juridice straine, acestea au investit in diverse domenii.

Luand in considerare avantajele oferite de Romania (economice, politice, geografie, forta de munca calificata la preturi competitive etc.), italienii au fost printre strainii care au investit cel mai mult in Romania, astfel ca, numarul societatilor romanesti cu capital italian a crescut exponential in ultimii ani.

Ca o consecinta fireasca a desfasurarii oricariu business, disputele de mici sau mari proportii nu au intarziat sa apara. Ca urmare a necesitatii serviciilor juridice solicitate de aceste businessuri, biroul nostru din Bucuresti a pus la dispozitie avocati vorbitori de limba italiana.

Italienii isi doresc sa comunice in limba nativa atunci cand au de solutionat cazuri juridice si de aceea am cautat sa includem in portofoliul nostru servicii speciale pentru ei.

In prezent Ad avocat este un cabinet de avocatura tip butique ce are in componenta sa avocati litiganti vorbitori de limba italiana si ne mandrim cu acest lucru.

Daca sunteti in cautarea unui avocat vorbitor de limba italiana, la noi veti gasi un profesionist pregatit sa va ajute. In acest sens ne adresam:

  • persoanelor juridice, firme cu management/ capital italian sau romano-italian
  • persoanelor fizice, cetateni italieni ce locuiesc si muncesc in Romania.

Va reamintim ca expertiza noastra se concentreaza pe urmatoarele tipuri de drept:

In cazul in care aveti o problema ce poate fi incadrata in una din aceste ramuri judiciare, va rugam sa ne contactati pentru informatii si servicii juridice in limba italiana. Daca nu aveti siguranta masurilor necesare pentru solutionarea unei probleme de natura juridica, noi va putem indruma. Pentru avocat italiana la Bucuresti, folositi datele de contact afisate pe acest site.

AD AVOCAT – Cabinet de avocatura tip butique, isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Sectorul 1 oferind servicii de reprezentare si asistare in procese civile de orice grad. Sectorul litigiilor este unul foarte complex ce implica aspecte din diferite ramuri ale dreptului. Avocatii nostri sunt specializati si au o vasta experienta in litigii, in materie de drept civil, drept comercial, drept medical si dreptul familiei. Pentru o Casa de Avocatura de incredere contati pe Ad avocat.

“Ad-Avocat – Avocat definitiv inscris in Baroul Bucuresti, a absolvit cursurile Facultatii de Drept – Universitatea “Al. Ioan Cuza”  din Iasi si cursuri de perfectionare la Universita degli studi di Foggia – Giurisprudenza, Italia. Suntem specializati pe drept comercial si dreptul familiei.“