Despre noi

De ce ad avocat Bucuresti?

La ad avocat, oferim servicii juridice superioare pentru o lume in schimbare. Suntem consecventi, rabdatori si profesionisti. Oferim fiecarui caz in parte atentia pe care o merita. O componenta importanta a serviciilor noastre este de a colabora strans cu clientii nostri, pentru ca ei sa poata lua decizii corecte. Cautam sa oferim rezultate care sa atinga obiectivele clientului.

Scopul Ad Avocat Bucuresti este urmarirea excelentei in munca prestata clientului. Acest lucru este inaccesibil fara o cultura construita pe un respect reciproc si un spirit de echipa puternic. Veti lucra direct cu avocatii parteneri.

Nu credem in echipe mari de avocati care desfasoara activitati necontrolate, ci in colaborare, pentru o abordare eficienta. Astfel se evita munca inutila, se asigura calitate superioara, costurile devin mai eficiente si clientii sunt mai multumiti.

Abordarea Ad avocat Bucuresti

Ad avocat este fondat pe principiile expertizei juridice si tratamentul clientilor ca fiinte umane. Ne mandrim cu faptul ca ne cunoastem foarte bine clientii si cautam sa cream relatii de lunga durata, acolo unde este cazul. Multi clienti ne solicita in mod repetat, pentru cauze diverse. Acest lucru ne onoreaza.

Cine suntem noi?

Ad avocat este o firma de avocatura tip boutique, cu sediul in Bucuresti, dar cu proiecte ce se extind si in alte orase. Clientii nostri sunt persoane fizice si persoane juridice ce se bazeaza pe expertiza, pregatirea si experienta avocatilor nostri in diverse chestiuni de natura juridica. Suntem suficient de profesionisti incat sa determinam o valoare veritabila pentru afacerea sau viata dumneavoastra si suficient de mici incat sa stiti ca ne pasa cu adevarat de fiecare caz in parte.

Incredere

Acesta este angajamentul nostru de baza pentru a servi si apara interesele legitime ale clientilor nostri, cu potentialul nostru maxim, in orice circumstante.

Mai mult decat o simpla casa de avocatura, Ad avocat isi propune sa devina un partener strategie pentru clientii sai, fie ca sunt firme, fie ca sunt persoane fizice.

Loialitate

Puteti conta pe avocatii nostri. Ei vor ramane alaturi de dumneavoastra pentru a va apara cauza cu stoicism. Va vor oferi indrumarea si asistenta de care aveti nevoie pentru ca afacerea dumneavoastra sa creasca sau problemele din viata dumneavoastra sa se rezolve, chiar si atunci cand lucrurile se complica.

La Ad-avocat Bucuresti, interesele dumneavoastra sunt in centrul a tot ceea ce noi facem. Vom depune toate eforturile pentru a identifica cele mai bune solutii pentru dumneavoastra. In acelasi timp, ne angajam sa va oferim intotdeauna o evaluare sincera a cazului dumeavoastra, chiar daca va vom confirma lucruri pe care nu ati dori sa le auziti. Credem ca este important sa stiti adevarul, sa fim transparenti si onesti.

Expertiza

Oferim expertiza juridica personalizata pentru persoane fizice si firme, de mai multi ani. Invatam in fiecare zi din experientele clientilor nostri si, cel mai probabil, am trecut printr-un caz similar cu cel pe care il aduceti dumneavoastra in fata noastra.

Avand in vedere know-how-ul actualizat schimbarilor dese din mediul juridic din Romania, Ad avocat isi mentine o viziune si o intelegere completa a nevoilor clientilor sai.

Pentru a oferi un serviciu real, stim ca trebuie sa adaugam ceva ce nu poate fi cumparat sau masurat cu bani: sinceritate si integritate.

La casa de avocatura ad avocat actionam frecvent pentru persoane fizice si juridice dintr-un spectru de activitate extrem de vast.

Strategia noastra este orientata spre client. Ne straduim sa raspundem si sa depasim asteptarile clientilor nostri. Primul nostru pas in acest sens este sa intelegem nevoile individuale ale clientilor nostri pentru a ne asigura ca vom obtine cele mai bune rezultate posibile pentru ei. Ne rezervam timp pentru a ne cunoaste clientii, afacerile, stilul de viata, circumstantele in care actioneaza. Construim relatii de lucru profunde cu toti clientii nostri si asta ne diferentiaza de alte case de avocatura.

Principii casa de avocatura ad avocat Bucuresti

Clientii nostri pe primul loc

Ne apropiem de fiecare client cu recunostinta, deoarece succesul nostru (si existenta) depinde de ei. Abordarea noastra este una simpla, mai mult informala, intrucat exista o mare flexibilitate in a discuta cu clientul pe diferite probleme. Clientii nostri sunt prezenti pe durata intregului proces, relatia nefiind una institutionalizata si corporatista care distanteaza clientul. Aceasta abordare produce rezultate excelente intrucat stresul emotional si financiar sunt cu mult reduse.

Talent si implicare

Credem ca succesul in orice chestiune de drept vizeaza gasirea solutiei potrivite si corecte la inceputul procesului. Consultatiile legale initiale sunt obligatorii pentru toti clientii, deoarece ne ajuta sa determinam exact nivelul de compatibilitate dintre noi si client.

Ne adaptam nevoilor clientilor

Fiecare client este diferit si de aceea abordarea este diferita, de la un client la altul. Ne apropiem de client pentru a cunoaste si a intelege nevoile sale, astfel incat sa putem oferi servicii personalizate si tarife rezonabile. Nu avem reguli si tarife fixe. Procesele, regulile si politicile noastre sunt concepute pentru a ne ajuta sa lucram mai inteligent intr-o societate traditionala.

Avocatura cu pasiune

Formam o echipa de avocati pasionati in drept litigios. Ne desfasuram activitatea din pasiune pentru domeniul juridic, de mai bine de 10 ani. In tot acest timp provocarile nu au reprezentat niciodata un obstacol in obtinerea rezultatelor propuse, deoarece avem toate resursele necesare atingerii lor. Ne pasa cu adevarat de clientii nostri si le oferim background-ul necesar pentru a primi un confort VIP .

Recomandari

Dan Mihai, Director la Cares Impex SRL
Am avut o colaborare pe o perioada lunga de timp, intr-un litigiu care s-a finalizat cu o solutie favorabila. Felicit avocatii pentru implicarea si abordarea eficienta, perseverenta si rabdarea de a duce la bun sfrasit ceea ce aparent nu se mai termina. Recomand!

Cristina Ratiu, DMedia SRL
Lucrez cu echipa Ad Avocat de 2 ani. Cred ca in lipsa unui profesionist care sa fie implicat si talentat in munca depusa, nu as fi reusit sa am un business lipsit de probleme de natura legala. Recomand orice avocat din echipa Ad Avocat intrucat exista o buna colaborare intre membrii echipei iar acest lucru s-a vazut in rezultatele satisfacatoare obtinute in stransa colaborare cu ei.