Cine suntem noi?

Ad Avocat este o firma de avocatura tip boutique cu sediul in Bucuresti, dar cu proiecte ce se extind pe intreg teritoriul Romaniei. Clientii nostri sunt persoane fizice si persoane juridice ce se bazeaza pe expertiza, pregatirea si experienta avocatilor nostri in diverse domenii de activitate care ofera valoare si rezultate fiecarui caz in parte, indiferent de dimensiunea problemei juridice.

Formam o echipa de avocati pasionati in drept. Ne desfasuram activitatea din pasiune pentru domeniul juridic, de mai bine de 10 ani. In tot acest timp provocarile nu au reprezentat niciodata un obstacol in obtinerea rezultatelor propuse, deoarece avem toate resursele necesare atingerii lor. Ne pasa cu adevarat de clientii nostri si le oferim background-ul necesar pentru a primi un maxim de confort.

Echipa Ad Avocat

Claudia Chirita

Avocat Claudia Chirita este avocat din 2011, membru inscris in Baroul Bucuresti si isi exercita profesia in cadrul Cabinetului de Avocat “Claudia Chirita”. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii “Al. Ioan Cuza”, Iasi si a urmat cursurile de masterat in “Drept civil si Drept procesual civil aprofundat” ale Facultatii de Drept din cadrul Universitatii de Drept “Titu Maiorescu”, Bucuresti. Are experienta atat in sfera litigiilor cat si a consultantei juridice in domenii precum Drept Civil, Drept Comercial si Dreptul Familiei. Vorbeste fluent italiana si engleza.

Diana Chitea

Avocat Diana Chitea este avocat din 2011, membru inscris in Baroul Bucuresti si isi exercita profesia in cadrul Cabinetului de Avocat “Diana Chitea”. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti fiind titulara si a unei diplome de master in Dreptul Afacerilor in cadrul Universitatii din Bucuresti. Are o expertiza importanta in materie penala, fiscala si administrativa oferind atat consultanta legala cat si reprezentare in instanta. Vorbește fluent engleza si spaniola.

Adriana Ioana Nica

Avocat Adriana Ioana Nica este avocat inscris in Baroul Bucuresti din anul 2011 si isi exercita profesia in cadrul Cabinetului de Avocat “Adriana Ioana Nica”. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Nicolae Titulescu. A urmat cursurile de masterat in "Malpraxis Medical" ale Facultatii de Drept din cadrul Universitatii de Drept “Titu Maiorescu”, Bucuresti. Are experienta atat in sfera litigiilor cat si a consultantei juridice in domenii precum Malpraxis Medical, Drept Societar si Drept Penal.

Ce facem noi?

Increderea este angajamentul nostru de baza pentru a servi si apara interesele legitime ale clientilor nostri, cu potentialul nostru maxim, in orice circumstante. Mai mult decat o simpla casa de avocatura, Ad Avocat isi propune sa devina un partener de strategie pentru clientii sai, fie ca sunt firme, fie ca sunt persoane fizice.

Loialitatea avocatilor nostri. Ei vor ramane alaturi de Dumneavoastra pentru a va apara cauza cu stoicism. Va vor oferi indrumarea si asistenta de care aveti nevoie in orice moment, pentru ca afacerea dumneavoastra sa creasca sau problemele din viata dumneavoastra sa se rezolve, chiar si atunci cand lucrurile se complica.

Ad-Avocat Bucuresti. Interesele clientului sunt in centrul a tot ceea ce noi facem. Depunem toate eforturile pentru a identifica cele mai bune solutii pentru client. In acelasi timp, ne angajam sa va oferim intotdeauna o evaluare sincera a cazului mizand pe o relatie avocat-client transparenta si onesta unde adevarul primeaza.

Principiile noastre

Clientii nostri pe primul loc. Ne apropiem de fiecare client cu recunostinta, deoarece succesul nostru (si existenta) depinde de ei. Abordarea noastra este una simpla, mai mult informala, intrucat exista o mare flexibilitate in a discuta cu clientul pe diferite probleme. Clientii nostri sunt prezenti pe durata intregului proces, relatia nefiind una institutionalizata si corporatista care distanteaza clientul. Aceasta abordare produce rezultate excelente intrucat stresul emotional si financiar sunt cu mult reduse.

Talent si implicare. Credem ca succesul in orice chestiune de drept vizeaza gasirea solutiei potrivite si corecte la inceputul procesului de lucru. Consultatiile legale initiale sunt obligatorii pentru toti clientii, deoarece ne ajuta sa determinam exact nivelul de compatibilitate dintre noi si client.

Ne adaptam nevoilor clientilor. Fiecare client este diferit si de aceea abordarea este diferita, de la un client la altul. Ne apropiem de client pentru a cunoaste si a intelege nevoile sale, astfel incat sa putem oferi servicii personalizate si tarife rezonabile. Nu avem reguli si tarife fixe. Procesele, regulile si politicile noastre sunt concepute pentru a ne ajuta sa lucram mai inteligent intr-o societate traditionala.

Expertiza

In componenta casei de avocatura fac parte avocati cu experienta in diverse materii, atat pe partea de litigii cat si pe partea de consultanta. Daca nu stiti exact in ce categorie sau materie se claseaza problema pe care dumneavoastra o intampinati in acest moment, va invitam sa luati legatura cu noi si consultantii nostri in servicii juridice va vor ghida si va vor arata ce trebuie sa facei in continuare. Avand in vedere schimbarea modelelor de afaceri, a factorilor geopolitici si a cresterii digitalizarii departamentelor, firmele se confrunta azi cu provocari majore. Mai mult ca niciodata, avocatii interni au nevoie de consiliere juridica noua, ce depaseste furnizarea de servicii de consiliere juridica traditionala. Aceste firme au nevoie de un consilier strategic pozitionat care sa le ajute sa depaseasca noile provocari si sa imbratiseze schimbarile viitorului. In acest context, va invitam sa ne contactati daca doriti servicii avocat Bucuresti pentru un business, pe termen mediu sau lung. Daca sunteti persoana fizica, vom fi incantati sa va cunoastem si sa va reprezentam pozitia intr-un proces.

Testimoniale

Dan Mihai, Director la Cares Impex SRL
Am avut o colaborare pe o perioada lunga de timp, intr-un litigiu care s-a finalizat cu o solutie favorabila. Felicit avocatii pentru implicarea si abordarea eficienta, perseverenta si rabdarea de a duce la bun sfrasit ceea ce aparent nu se mai termina. Recomand!

Cristina Ratiu, DMedia SRL
Lucrez cu echipa Ad Avocat de 4 ani. Cred ca in lipsa unui profesionist care sa fie implicat si talentat in munca depusa, nu as fi reusit sa am un business lipsit de probleme de natura legala. Recomand orice avocat din echipa Ad Avocat intrucat exista o buna colaborare intre membrii echipei iar acest lucru s-a vazut in rezultatele satisfacatoare obtinute in stransa colaborare cu ei.

In cabinetul nostru veti gasi un avocat specializat in una din urmatoarele materii:

Intampinati o problema de natura juridica si aveti nevoie de sfatul unui avocat bun?